7 februari, 2017
Featured / Reviews

BOKA DJ (DJMALEEQ ) TILL FÖRETAGS FESTEN!

Post Image

Viktigt i sammanhanget är att musiken inte bara skapar en illusion av en känsla, utan att musiken slår på samma kroppsliga reaktioner som annan glädje,. ”Glad” musik får oss att till exempel att andas snabbare, och le, musik får oss att rynka höfterna vilket vibrerar i positiv välbehag,

All musik, men särskilt den som väcker glädje eller lycka, aktiverar därtill ett område i hjärnan som kallas för ytliga amygdala.

Under kvällen fokusera vi extra mycket på att spela glädje eller lycka musiken. Den regionen spelar stor roll för känslor som har med sociala relationer att göra,

Musikterapi innebär det professionella användandet av musik och dess element som en intervention i medicinska, pedagogiska och vardagliga sammanhang med individer, familjer eller grupper i olika storlekar, vilka strävar efter att optimera sin livskvalitet och förbättra sin fysiska, sociala, kommunikativa, emotionella, intellektuella och andliga hälsa och välbefinnande.

Musikterapi kan tyckas vara ett nytt fenomen men så är icke fallet. Redan under forntida Egypten såg de gamla sambandet mellan musik och hälsa. Musiken kallades ljud terapi och ansågs gudomlig.

Spelningen:

Dj giget spelas bara positiv musik med positiv budskap. För att vara riktigt ärlig så bokar många företag dj, som inte sortera sin musik efter era gäster bästa välstånd. Utan många gånger hör man svär ord och o passande toner på företags fester runtom, vilket inte syns i resultatet på kort sikt, men på längres sikt så påverkas deras hjärnor av alla negativitet i musiken. Så ENERGY konceptet lyfter hela företaget och sätter samman företaget i rätt riktning vilket föder framgång.

Mål:Att strävar efter att optimera sin personal livskvalitet, förbättra sin fysiska, sociala, kommunikativa, emotionella, intellektuella, andliga hälsa och välbefinnande.Giget går ut på det att våga släppa lite på kontrollen och all negativitet man har genom att dansa på festen! 

 

Bakgrundsmusik till drinken eller minglet