DJ/ DANSANDE DJ/FOTOGRAF I STOCKHOLM

OM DJMALEEQ


Söker ni Dj eller fotograf till Ert evenemang, bröllop, födelsedagsfest, företagsevent, osv?
Djmaleeq har över 20 års erfarenhet som Dj och kan genom detta leverera det ni söker efter med kvalitet i musiken. Musikmässigt hanterar Djmaleeq allt från 50-tals musik fram till dagens klubbmusik. Djmaleeq ansvarar för all ljudteknik. Inga missnöjda kunder.

Evenemangstyper:

+ Koncept Event
+ Bröllopsfester (en specialitet)
+ Julfester
+ Födelsedagsfester
+ Privatfester
+ Temafester (50-, 60-, 70-, 80-, 90-talsfester mm)
+ Partyjockey (spelar partymusik & gamla godingar)
+ Invigning 

Givetvis skapar Djmaleeq en musikblandning som passar för just Er kväll!
Djmaleeq jobbar enbart med kvalitetsprylar när det gäller ljud och ljusutrustning och sponsras av Pioneer. Tveka inte att höra av er till Djmaleeq för en diskussion kring just ert evenemang.
Priser från 6000:-

Om du bokar Djmaleeq så kan du boka paket med ljus, ljud & DJ-utrustning. Du behöver alltså inte ordna detta själv. Du kan därför vara säker på att få ett optimalt ljud och en vacker ljusshow. Uppbyggnaden/Nedrig tar inte lång tid då Djmaleeq monterar detta till dig.

Djmaleeq är duktig på att känna av vad gästerna gillar och spelar därefter. Han är en frisk fläkt på festen med ett positivt ansikte utåt. Rätt Dj gör skillnaden för ett lyckat eller mindre lyckat event!

Fotograf:

Djmaleeq är erfaren pressfotograf och tar gärna bilder med systemkamera under ditt evenemang. Bilder som ger minnen från er alldeles speciella dag! 
Pris: 3000:- för 50-70 vimmelbilder, säkert levererade med e-post eller på önskat usb-minne.

DJ/Dansare, Fotograf, Ljud Tekniker

Bakgrundsmusik till drinken eller minglet